Ajankohtaista

Tilaa yhtyeen upea esikoisalbumi "Kauniimpi" verkkokaupasta - www.kaihomusic.com

Uusimmat kuvat

TERVETULOA HYVÄT HYSSYKÄT -SIVUSTOLLE!

 

20.1.2014

VUODET VIERII, HYSSYKÄT ON JA PYSYY

Esiinnymme jälleen Kokkolan Snellmansalissa järjestettävässä Kaunis Elämä hyväntekeväisyyskonsertissa sunnuntaina 26.1.2014 klo17. Saamme kunnian aloittaa konsertin säveltämällämme nimikkokappaleella "Kaunis elämä". Konsertti järjestetään Pohjanmaan syöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseksi, liput 20 / 15 euroa. Tervetuloa paikalle! :)

img_6454.jpg


31.1.2011 

HYVÄT HYSSYKÄT ESIINTYI HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTISSA

Hyssykät antoi artisti-panoksensa konserttiin, jossa kerättiin rahaa Pohjanmaan syöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseksi.

 


 

1.8.2010

HYVÄT HYSSYKÄT VOITTI VUODEN MERILAULUKILPAILUN "KOTKAN RUUSU" -PALKINNON PARHAASTA ESITYKSESTÄ

Kotkan Meripäivien yhteydessä järjestettiin la 31.7.2010 Kotkan konserttitalossa Vuoden Merilaulu - sävellys- ja sanoituskilpailu. Alkukarsintaan osallistui 129 teosta, joista Kotkan valittiin 12.

Kilpailun voitti ja Vuoden Merilauluksi valittiin Heidi Paalasen säveltämä ja Nina Erjossaaren sanoittama laulu Sydänystävä on meri 

Laulun esitti lauluyhtye Hyvät Hyssykät, joka sai myös kilpailun parhaasta esityksestä Kotkan Ruusu-kiertopalkinnon. Tuomariston puheenjohtajana toimi Esa Nieminen, kilpailun järjesti Kotkan kulttuuriasiainkeskus ja Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry. 

Kilpailun tuloksiin tästä

Lue Kymeenlaakson sanomien juttu tästä

Lue YLE Keskipohjanmaan juttu tästä

Lue Kilpailun esittely ja Esa Niemisen haastattelu tästä

 

merilauluvoittokuva.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotkan Ruusu -patsaan kanssa poseeraavat Hyvät Hyssykät sekä voittokappaleen sanoittaja Nina Erjossaari (toinen oikealta) www.ninaerjossaari.com

 


 

 

HYVÄT HYSSYKÄT KOTKAN MERIPÄIVIEN YHTEYDESSÄ JÄRJESTETTÄVÄN MERILAULUKILPAILUN SEMIFINAALIIN 31.7.2010

Hyvät Hyssykät esittää kilpailussa kappaleen "Sydänystävä on meri". Kappaleen on säveltänyt Heidi Paalanen ja sanoittanut Nina Erjossaari. Kilpailulauluja saapui määräaikaan mennessä yhteensä 129 kappaletta joista semifinaaliin valittiin 12 kappaletta.

Semifinaali järjestetään lauantaina 31.7. klo 14.00 Kotkan konserttitalolla. Tuomaristo valitsee illan finaalikonserttiin samana päivänä käydyn merimiesten solistisarjan ja Vuoden Merilaulusarjan semifinalisteista yhteensä noin 10 esitystä.  

Vuoden Merilaulu -kilpailun järjestävät Kotkan kulttuuriasiainkeskus ja Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry. Kilpailun johtajana toimii meripäiväjohtaja Seppo Grönvall ja tuomariston puheenjohtajana kapellimestari Esa Nieminen.

lisätietoja: www.elvisry.fi ja www.meripaivat.com

 HYVÄT HYSSYKÄT TOIVOTTAA ILOISTA UUTTA VUOTTA 2010!

Uutta ohjelmistoa säveltävä yhtye lupaa vuodelle 2010 useita konsertteja ja kantaesityksiä. Tulevista suunnitelmista myöhemmin infoa näillä sivuilla.

 

img_0678.jpg

img_07362.jpg

img_0972.jpg

img_0722.jpg

 

Tullipakkahuone, Kokkola, 13.12.2009

Kuvat: Raita Granlund


 

31.8.2009

HYVÄT HYSSYKÄT KEIKKAILEE KOKKOLASSA TULLIPAKKAHUONEELLA 13.12.2009

Hyvät Hyssykät konsertoi Tullipakkahuoneen kulttuurikahvila Akkunassa 13.12.2009. All Acoustic-klubilla esiintyy samana iltana myös Trepaanit -yhtye. Hyssyköiden setissä tullaan kuulemaan sekä uutta että vanhaa ohjelmistoa.

 


 

22.8.2009

HYVÄT HYSSYKÄT VALMISTAA UUTTA OHJELMISTOA!

Hyvät Hyssykkät konsertoi tänä syksynä Kokkolaan käynnistyvällä uudella All Acoustic -klubilla. All Acoustic klubeja järjestetään kulttuurikahvila Akkunassa tunnelmallisella Tullipakkahuoneella. Konsertin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla. Mukana tulee olemaan sekä uutta että vanhaa ohjelmistoa.

 


28.3.2009

KAUNIIMPI-LEVYN LEHTIARVOSTELU / KESKI-POHJANMAA LEHTI

Hyvät Hyssykät: Kauniimpi, Kaihomusic, KAIHO-I

Harva yhtye pääsee räväyttämään näin tyylikkäällä debyyttialbumilla. Tässä on näet makua ja asennetta vaikka malliksi asti. Hienointa on sisällöllinen yhtenäisyys niin lauluissa, sovituksissa kuin kauniissa pakkauksessa, jonka yksityiskohdissa riittää ihastelemista. Naistrion äänet sulautuvat hyvin yhteen, ja laulujen teemat viipyilevät haikean rakkauden maisemissa. Sovituksia ei ole lihotettu tarpeettomasti, mutta kaikki oleellinen on oivaltavasti mukana.

Hyvät Hyssykät keinuu viehkeästi genrerajaa pitkin. Vaikka ympärillä siintää idyllinen suomalais-ugrilainen maisema, poppihenkinen puleeraus saa kokonaisuuden kimaltamaan tyylikkäästi. Ympärillä ahertaa joukko trioon uskovia muusikoita, ja miksauksen eteenkin on nähty selkeästi vaivaa.

Kaikkeen tähän sisältyy toisaalta levyn ainoa heikkous. Kappaleiden samankaltaiset teemat yhdistettynä trion kolmisointustemmoihin tuo varkain mukaan tietyn itsensä toistamisen. Tietty sointumaailman rikastaminen ja eri tunnetiloista nouseva kontrastisuus tekisi terää. Odotan kieli pitkällä Hyssyköitten seuraavaa levyä näillä jatkokehitystoiveilla. Pienellä hionnalla trio voi näet aivan uskottavasti ruveta sovittelemaan Värttinän manttelia.

Mikko A. Himanka

 


 19.2.2009

KAUNIIMPI-LEVYN LEHTIARVOSTELU / KALEVA

Hyvät hyssykät: Kauniimpi. Kaiho 2009.

Kolmen nuoren naisen lauluyhtye Keski-Pohjanmaalta toi viime vuoden lopulla julkisuuteen ensimmäisen äänitteensä Kauniimpi.

Annika Ammesmäki-Kangasniemi, Heidi Paalanen ja Noora-Kaisa Salo-Peltokoski edustavat musiikin kentällä lajit ylittävää perinnettä, jossa kuuluvat klassinen koulutus, kansanmusiikin syvät äänet ja populaarin svengi. Hyvät hyssykät on Värttinää pehmeämpi, mutta kamarikuoroa kovempi.

Suuri osa lauluista on yhtyeen yhteistä työtä. Omien tekstien, melodioiden ja sovitusten jälki tekeekin triosta erityisen kiinnostavan.

Levyltä tekee mieli ottaa suurennuslasin alle kappale sieltä, toinen täältä. Näin yksityiskohdat erottuvat kokonaisuudesta ja niiden läpi katsoessa kokonaisuudesta kasvaa meri.

Tästä porukasta ei runous ole kaukana. Ja merkityksen musiikilleen antavat Hyssykät itse.

Laulajien kanssa musisoivassa soitinyhtyeessä ahkeroivat Jesse Kaikuranta pianolla, Vesa Peltokoski kitaralla, Emilia Otava-Sytchak sellolla, Eevalotta Matikainen kontrabassolla, Heidi Kumpula viululla ja Antti Paalanen pikkuhaitareilla. Lisäksi Noora-Kaisa Salo-Peltokoski lurittaa klarinetteja.

Hyssyköiden debyyttialbumi asettaa porukalle suuret odotukset. Jotenkin tuntuu siltä, että näistä naisista me vielä kuulemme lisää. Tekemisessä on niin vahva omannäköisyys ja itseluottamus, ettei tee mieli antaa vähäisintäkään neuvoa.

Marja Mustakallio 2.12.2008

TILAA HYVÄT HYSSYKÄT -LAULUYHTYEEN UUSI KAUNIIMPI LEVY NETTIKAUPASTA!

Hienon vastaanoton saanutta "Kauniimpi" -levyä on nyt mahdollista tilata netistä. KAIHO SHOP on Kaiho Musicin oma verkkokauppa josta voi tilata levyjä suoraan kotiisi. 

Kauppaan pääset tästä

 hhwebkansi2.jpg

15.11.2008

UUSI LEVY SAATAVILLA NYT!

Uunituore Hyvät Hyssykät -lauluyhtyeen debyyttialbumi KAUNIIMPI saatavilla hyvin varustetuista levykaupoista. Levyn voi myös tilata sähköpostitse osoitteesta hyvathyssykat (at)gmail.com, liitä mukaan osoitetietosi.

Näytteitä levystä kuultavissa yhtyeen myspace-sivustolla, jonne pääset tästä.

 

28.10.2008

KAUNIIMPI-CD:N KONSERTTIARVOSTELU Keski-Pohjanmaa -lehdessa

"Kaunista surua ja hyviä hyssyköitä"
Jimmy Träskelin

KOKKOLA

Hyvät Hyssykät -yhtyeen konsertti veti sunnuntaina Konservatorion salin täyteen. Annika Ammesmäki-Kangasniemen, Heidi Paalasen ja Noora-Kaisa Salo-Peltokosken muodostama trio esitteli vaikuttavan taustayhtyeen säestämänä debyyttialbuminsa Kauniimpi. Yleisön määrästä ja vastaanotosta päätellen uunituore levy onkin sangen odotettu.

Kaksiosainen levynjulkistuskonsertti piti sisällään kaksitoista kappaletta, joiden tyylit ja tunnesisällöt vaihtelivat aina haudanvakavista balladeista jurppiviin bossanoviin. Hyssyköiden musiikki on yhtyeen omien sanojenkin mukaan saanut vaikutteita monelta suunnalta, ja sävyjä oli kuultavissa esimerkiksi klassisen ja kansanmusiikin maailmoista.

Tämän takasi jo trion erityinen taustayhtye: Antti Paalasen vähäriviset haitarit, Jesse Kaikurannan flyygeli sekä Heidi Kumpulan, Andrei Sytchakin, Kati Niemelän, Emilia Otava-Sytchakin ja Eevalotta Matikaisen muodostama jousisektio soivat sävykkäästi keskenään sekä laulajatarten vahvojen äänten tukena. Loppusilauksen tanakkaan soundimaailmaan toivat Salo-Peltokosken klarinetti sekä Riikka Herttelin ja Maria Aution taustalaulut. Lisäksi yhdessä kappaleessa kuultiin Vesa Peltokosken vakuuttavaa työskentelyä klassisen kitaran äärellä.

Vaikutteistaan ja soundeistaan huolimatta Hyvien Hyssyköiden musiikin lähtökohdat ovat vahvasti kevyessä musiikissa, ja levy löytyneekin kaupan hyllyistä perustellusti sieltä rajattomien klubiviisikoiden lomasta. Trion itse säveltämä ja sanoittama, usein pitkälti yhteistyönä syntynyt musiikki edustaa korkeatasoista suomalaista lauluyhtyemateriaalia. Lauluista kuulee, että ne ovat juuri niitä lauluja, joita Hyssykät haluavatkin laulaa ja jotka löytävät helposti paikkansa myös kuulijoiden sydämistä.

Haikeimmillaan yhtyeen sanoitukset ovat yhtä lailla kuulaita ja romanttisia kuin Konservatorion kahvitilassa esillä olleet hehkeät valokuvat, joissa pitkiin valkeisiin mekkoihin pukeutuneet Hyssykät kaunistavat jylhää merenrantamaisemaa. Laulut kuten Neito ja kyyneleet sekä levyn nimikkokappale Kauniimpi tuntuivat tutkiskelevan naiseutta tietyllä tapaa ylevin mutta haavoittuvaisin silmin, kenties juuri noihin valkeisiin kankaisiin verhottuna. Samankaltaisissa tunnelmissa liikkui kolmesta laulusta koostuva Josefiinan kirjeitä -sarja, joka luotasi sodan leskeksi tekemän naisen hiljaista surua. Hetkinen – puhutaanko nyt siis vielä yhtyeestä nimeltä ”Hyvät Hyssykät”?

Vaikka haikean tunnelmalliset osuudet tarjosivat kenties konsertin voimakkainta tulkinnallista antia, yhtyeen toinen, rempseän humoristinen puoli vetosi vähintään yhtä lailla yleisöön. Kun elämää suuremmat surut on puitu, voidaan keskittyä esimerkiksi maanantaipäivien yleisen pottumaisuuden harmitteluun. Kappaleet kuten Prinkkala ja Pipo saivat laulajattaret riehaantumaan, ja konsertin jälkeen päällimmäiseksi tuntemukseksi jäi riemastuneen leppoinen olo. Hyvät Hyssykät tarjosivat parin tunnin täydeltä upeita kappaleita, vaikuttavia sovituksia sekä vahvaa tulkintaa – ja tulivat siinä sivussa pariinkin otteeseen muistuttaneeksi, että pipo kuuluu päähän.


 

10.9.2008

HYVÄT HYSSYKÄT JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA "KAUNIIMPI" 26.10.2008

Levynjulkaisukonsertti kuullaan Keski-Pohjanmaan konservatorion isossa salissa sunnuntaina 26.10 klo 19. Liput 7/5e. TERVETULOA!

Levy esittelee Hyvien Hyssyköiden laajasta tuotannosta 12 kappaletta.  Sävellykset, sanoitukset ja sovitukset ovat suurimmaksi osaksi yhtyeen omaa käsialaa. Levyn musiikki on popmusiikkia jossa on vaikutteita mm. klassisesta musiikista, iskelmästä, sekä kansanmusiikista. Levyn on tuottanut Suomen eturivin kansanmuusikoihin lukeutuva Antti Paalanen. 

24.6.2008, 7.7.2008

KULTTUURIHELMET ESIINTYVÄT KAUSTINEN FOLK MUSIC FESTIVAALEILLA 13.7.2008

hysuutinenmenossa.jpg

Hyvät Hyssykät voitti Keski-Pohjanmaan kulttuurihelmi-äänestyksessä Kokkolan osuuden. Yhtye esiintyy Kaustinen Folk Music Festivaaleilla Mestariparaati 2008 -tilaisuudessa sunnuntaina 13.7.2008 klo 13:00 VALIO AREENALLA sekä ma 14.7. klo 17:00 Viinituvassa.

lisätiedot: www.kaustinen.net5.6.2008 

HELLEPÄIVÄ HELLI HYSSYKÖITÄ

hysuutinen0608web

Levyn musiikki on nauhoitettu ja julkkareita valmistellaan!

Miksauksia odotellessa lauluyhtye kävi napsimassa kesäisiä promokuvia ja avasi oman facebook-sivunsa. Kun miksaukset ovat valmiina, avataan myös MySpace-sivu josta voi käydä kuuntelemassa ennakkonäytteitä levystä.

 

 

 
9.5.2008

HYVÄT HYSSYKÄT VIITTÄ VAILLE VALMIINA

Viimeinen äänitysviikonloppu starttaa tänään! Henkilökohtaisista syistä albumi on hieman viivästynyt, mutta hyväähän kannattaa odottaa. Levy sisältää paljon kesäaiheisia kappaleita, joten yhtye pääsee ottamaan varaslähdön helteisiin äänityskopeissaan. Kesän keikkoja päivitetään pian nettisivuille, joten kalenterit esiin ja tsekkaamaan yhtyeen paljon kehuttuja live-esiintymisiä!

 


 

21.11.2007

HYVÄT HYSSYKÄT LEVYN KIMPUSSA 

hyssyktstudioweb1.jpg Hyvät Hyssykät työstää parhaillaan esikoisalbumiaan joka julkaistaan maaliskuussa 2008. Tuotanto sävellyksineen, sanoituksineen ja sovituksineen on yhtyeen omaa käsialaa. Levy sisältää 12 kappaletta, jotka ovat saaneet inspiraationsa mm. läheisistä, kotimaisemista, legendoista, saduista ja merestä. Levylle päätyivät jo hiteiksi muodostuneet Katoaa yö, Kirjeitä ja Heartbeat. Lisäksi levyllä kuullaan Venelaulu, Pipo, Aallot laulaa, Majakanvartijan kehtolaulu, Hämärä, Surumarssi, Josefiinan kirjeitä -sarja ja Prinkkala.

Hyvät Hyssykät -lauluyhtye:
Annika Ammesmäki-Kangasniemi – laulu
Heidi Paalanen – laulu
Noora-Kaisa Salo-Peltokoski – laulu ja klarinetti

Levyllä säestävä yhtye:
Jesse Kaikuranta – flyygeli
Vesa Peltokoski - akustinen kitara
Antti Paalanen - 2-rivinen haitari, kurkkulaulu
Antti Kortelainen - viulu
Heidi Kumpula – viulu
Marika Tyyvi - alttoviulu
Emilia Otava – sello
Katriina Outakoski - sello
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

tuotantoryhmä:
Antti Paalanen – tuottaja
Mika Paananen – äänitys
Samuli Volanto – äänitys, miksaus ja masterointi


 

9.10.2007

NETTISIVUT SAIVAT UUDEN ILMEEN !

 hhweb1


Hyssyköiden saitilta löytyy nyt uudistuneen värimaailman lisäksi          mm.laulajien henkilökohtaiset sivut, sekä keikkaosio.  Anna               palautetta sivuista Vieraskirjassamme!

 

 

 

 7.10.2007

 

HYVÄT HYSSYKÄT KONSERTOI KIVINIITYN KOULUN 50-VUOTIS JUHLASSA KOKKOLASSA!

hhweb2

 
 
Hyvillä Hyssyköillä oli kunnia esiintyä vanhan opinahjonsa,               Kiviniityn koulun 50 -vuotisjuhlassa. Yhtye esitti ikimuistoisessa          juhlassa kolme omaa kappalettaan, sekä Heikki Nisosen ja Riitta      Nisulan musikaalisävellyksen nimeltä "Fantasiaa". Onnea Kiviniitty! 

 

 

 


2.7.2007

TAMPEREEN SÄVELEN PALAUTE INNOSTI! 

hhweb4 Hyviä Hyssyköitä kiiteltiin Tampereen sävelen kansainvälisen laulukilpailun palautteessa mm. seuraavasti: 

"Yhtyeessä oli hyvät äänet, hieno yhteissointi sekä hyvät bändi. Laulajat nauttivat tekemisestään, laittoivat paljon tunnetta peliin ja olivat varmoja ja karismaattisia esiintyjiä... Esiintyminen oli intensiivistä ja energistä... Yhtyeellä oli hieno ja vaikuttava ohjelmakokonaisuus.  Musiikki kuulosti hyvin kypsytellyltä, kenties levyttämisen ansiosta. Yhtyeellä oli laaja dynamiikkaskaala. Hiljaisissa nyansseissa käytettiin hienosti ilmavaa sointia... Oli hienoa että yhtyeellä oli omaa musiikkia."

Tuomaristo:
John Potter (GB), Anna Maria Friman (SWE), Jenny Wilhelms (FIN), Anders Jalkéus (SWE), Jussi Chydenius (FIN)

 


 

7.6.2007 

KOKKOLALAISET LAULUYHTYEET VALLOITTIVAT TAMPEREELLA!

hhweb3 Tampereen kansainvälisen yhtyelaulukilpailun finaali käytiin   keskiviikkona 6.6.2007 helteisissä tunnelmissa                        Tampere-talossa. Kokkolalaiset lauluyhtyeet Hyvät Hyssykät   sekä Herra Hikka ja Hulmuavat Helmat valittiin myös       torstaina järjestettävään kilpailun päätöskonserttiin.               Neljäntoista finalistin joukosta konserttiin valittiin vain           kahdeksan yhtyettä, kolme suomalaista ja viisi ulkomaista.       Konsertti taltioitiin ja se kuullaan YLE 1 radiokanavalla                                             20.6. klo 19.03.


Lauluyhtyekilpailun voitti tänä vuonna saksalainen Vocaldente. Toiseksi selviytyi Juice Iso-Britanniasta ja kolmannen sijan jakoivat saksalainen Sound Affaire ja ruotsalainen Vocado

Hyvät Hyssykät sekä Herra Hikka ja Hulmuavat Helmat saivat kilpailuesityksestään loistavaa palautetta. Yhtyeet erottuivat edukseen, sillä molempien yhtyeiden ohjelmisto koostui ainoastaan omista kappaleista ja sovituksista. 

Hyvät Hyssykät marssivat vielä ennen juhannusta studioon nauhoittamaan lisää kappaleita tulevalle esikoisalbumilleen. Uutta äänimateriaalia on pian myös kuultavissa yhtyeen MySpace -sivustolta. Seuraa nettisivujen ilmoittelua!

 


 

5.6.2007

TAMPEREEN SÄVEL 

Hyvät Hyssykät matkustavat tänään tiistaina tampereelle. Tytöt nousevat keskiviikon finaalissa lavalle klo 15.30 ja esittävät kolme kappaletta

1) Majakanvartijan kehtolaulu - säv.&san. N-K. Salo-Peltokoski, sov. Hyvät Hyssykät

2) Kirjeitä - säv.&san. N-K. Salo-Peltokoski, sov. Hyvät Hyssykät

3) Heartbeat - säv.&san. Hyvät Hyssykät 

Kilpailutuloksia luettavissa Hyssyköiden nettisivuilta pian! Tsekkaa myös viimeisimmät kuulumiset & kilpakumppani osoitteesta www.tampere.fi/vocal

 


 

29.9.2007 

HYVÄT HYSSYKÄT TAMPEREEN SÄVELEN YHTYELAULUKILPAILUN FINAALIIN!

Tampereen Sävelen yhtyelaulukilpailun karsintaan ilmoittautui kaikkiaan 27 yhtyettä. Äänitteiden perusteella tehdyn karsinnan tuloksena loppukilpailuun selviytyi 14 yhtyettä. Loppukilpailussa on mukana 7 kotimaista ja 7 ulkomaista yhtyettä. Karsintakierroksen tuomaristoon kuuluivat Jussi Chydenius ja Timo Lehtovaara.

Loppukilpailu käydään Tampereen Sävelessä keskiviikkona 6.6. klo 8.30-17.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy - tule kannustamaan Hyvät Hyssykät voittoon!!! Yhtyelaulukilpailun päätöskonsertti pidetään torstaina 7.6. klo 17.30.

Lisätietoja www.tampere.fi/vocal 

 4.2.2007 

STUDIOSESSIOT LOPPUSUORALLA!

Ensimmäinen osuus Hyssyköiden studiorupeamasta saadaan päätökseen helmikuun lopulla. Kuusi erittäin hyvältä saundaavaa viisua on nauhoitettu ja miksausta vaille valmiina! Toinen osuus levystä nauhoitetaan myöhemmin keväällä. Levyllä kuullaan vokaalistien Annikan, Heidin ja Nooran lisäksi akustista bändiä jossa soittavat mm. 

Noora-Kaisa Salo-Peltokoski - klarinetti, Vesa Peltokoski - akustinen kitara, Jesse Kaikuranta - piano, Antti Paalanen - 2-rivinen haitari, Antti Kortelainen ja Heidi Kumpula - viulu, Marika Tyyvi - alttoviulu, Katriina Outakoski - sello, Eevalotta Matikainen - kontrabasso. Tuottajana levyllä toimii Antti Paalanen ja äänittäjänä Mika Paananen.

Taltioituina biisikokoelmasta on:

KIRJEITÄ säv&san. N-K. Salo-Peltokoski, sov. Hyvät Hyssykät

KAUNIIMPI säv. H.Paalanen, san. H.Paalanen& N-K. Salo-Peltokoski, sov. Hyvät Hyssykät

HEARTBEAT säv&san&sov. Hyvät Hyssykät

PRINKKALA säv&san&sov. Hyvät Hyssykät

KATOAA YÖ säv&san&sov. Hyvät Hyssykät

MAJAKANVARTIJAN KEHTOLAULU säv&san- N-K Salo-Peltokoski, sov. Hyvät Hyssykät

 


 

UUSI VUOSI 4.1.2007 

Hyvät Hyssykät toivottaa kaikille valoisan riemukasta Uutta Vuotta 2007! 

"I raise my glass for every night and day to come..." :)

 STUDIOON MARS!

 

Hyvät Hyssykät astelee studioon taltioimaan hittejään heti ensi vuoden alussa. Levynjulkaisun ajankohdasta saat lisätietoa näiltä sivuilta! 

 


 

NETTISIVUT AUKI 5.11.2006

Hyssköiden uudet nettisivut avattu! Lähiaikoina luvassa lisää materiaalia sivuille!